Rólunk

Metis Consulting - Alapítva, hogy fejlődést hozzon az online business managementbe.

Küldetésünk a magyar piacon

Küldetésünk a magyar kis- és közép vállalatok online üzletvitelének fejlesztése. Az Europai Bizottság felmérése alapján a magyar kkv-k csekély százaléka felkészült a 21. század digitalizációs kihívásaira. Azért alapítottuk a Metis Consulting-ot, hogy fejlődést hozzunk az online business managementbe.

Akkor tartjuk munkánkat sikeresnek, ha partnereink elégedettek és skálázható fejlődést érnek el szolgáltatásaink segítségével. Fontos számunkra az etikus gazdasági növekedés támogatása, ezért éves szinten segítünk non-profit szervezeteknek működésük fejlesztésében.

Stratégiai management

A legmodernebb eljárások és eszközök használata elengedhetetlen kelléke a mindennapi munkánknak. Összesen több, mint 52 különböző analitikai szoftvert és programot alkalmazunk munkánk során, hogy partnereinknek a legtöbbet nyújtsuk.

Szolgáltatások

Értékeink

01

Céltudatosság

Projektjeink során mindig a közösen meghatározott célok elérését tartjuk szem előtt. Akkor tartjuk munkánkat sikeresnek, ha partnereink elégedettek.

02

Adatvezéreltség

Minden meghozott döntésünk tényekre és adatokra épül. Az adatvezérelt döntések az alapja a growth-hacking eljárásoknak, melyeket mi is használunk.

03

Átláthatóság

Munkánkról folyamatosan dokumentációt készítünk a követhetőség és mérhetőség érdekében.

04

Szemléletmód

Üzleti szemlélettel állunk minden projektünkhöz, azok sikeressége és rentabilitása érdekében.

05

Nyitottság

Nyitottak vagyunk partnereink elképzeléseire és ötleteire. Nem dolgozunk sablonok alapján, minden esetben a projekt határozza meg a kivitelezés módját.

06

Elérhetőség

Fontos számunkra partnereink igényeinek kielégítése, ezért folyamatosan állunk rendelkezésre konzultációs és riportálási céllal.

Ismerd meg projektjeinket a közelmúltból

Tudd meg, hogy dolgozunk projektjeinken! Bemutatjuk három aktuális projektünk kivitelezésének részleteit, melyeken imdátunk dolgozni. Minden projektünk során sikerességre törekszünk, az elsődleges cél partnereink elégedettsége és cégük nyereségessége.

Néhány partnerünk

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek