Content marketing

A 21. század online felhasználója folyamatosan tartalmat fogyaszt: weboldalakon, social media platformokon, emailokban - szövegek, képek és videók formájában. A megfelelő content marketing stratégiával növelhető az érdeklődés mértéke, elköteleződések és vásrálások száma.

Mire számíthatsz munkánk során?

omnichannel tartalommarketing ikon

Omnichannel marketing

A content marketinged az összes kommunikációs csatornáddal összhangban a sales funnel-jaiddal egyetértésben fogják vállalkozásodat képviselni és támogatni a teljes értékesítési folyamatban.

stratégiai content marketing ikon

Stratégiai szemlélet

Vállalkozásod hosszútávú fejlődésének alapja a célcsoportoddal való kommunikáció tervezése. Következetesség és hosszútávú célirányos megvalósítás, amit nyújtunk.

magatartás pszichológia tartalmgyártás ikon

Magatartás pszichológia

A content marketinged sikeressége a fogyasztói szegmensed viselkedésén / magatartásán alapszik. Ennek megfelelően a tartalmakat a fogyasztóid ízlése szerint készítjük el, hogy az a legjobban működjön a közönségednek.

Így készítünk content marketinget

01

Igényfelmérés

Feltérképezzük céljaidat és elvárásaidat, valamint meglévő kommunikációs tevékenységedet, s ezeknek megfelelően alakítjuk ki a content marketingedre vonatkozó stratégiádat.

02

Kutatás

A meghatározott célok elérése érdekében kutatást végzünk a meglévő tartalmaid teljesítményével kapcsolatban, ezzel garantálva a contented hatékonyságának fejlesztését.

03

Tervezés

A content marketing stratégiád tervezése során a felhasználásra kerülő tartalmakat nem 1 vagy 2 hétre tervezzük, hanem negyedéves periódusra.

04

Tesztelés

Startégiai szempontból kiemelt fontosságú tartalmaidat A/B teszteljük kisebb közönségeken, hogy a legjobban konvertáló verziót élesítsük.

05

Optimalizálás

A stratégiád megvalósítása során folyamatosan monitoringozzuk a tartalmak teljesítményét, és adatvezérelt döntések sorozatával optimalizáljuk a teljesítményt.

06

Riport

A megosztott tartalmak teljesítményéről dokumentációt készítünk, melyekből rendszeres riportot küldünk Neked, hogy naprakész információkkal rendelkezz a content marketinged hatékonyságáról.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk