Szolgáltatásaink

Olyan full-stack marketing szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítségével partnereink kiemelkednek versenytársaik közül. Szolgáltatásaink az online marketinged egy új szintre emelik.

IT és webfejlesztés

Amennyiben szeretnél megfelelő online megjelenést, vagy a fejlődéshez digitalizációra van szükséged, válogass IT és webfejelsztés szolgáltatásaink közül.

Digitális HR

Optimalizálnád vállalkozásod HR folyamatait, hogy azok effektíven támogassák stratégiai céljaidat? Válaszd digitális HR szolgáltatásaink egyikét!

Tanácsadás

Amennyiben vállalkozásod online startégiai fejlesztésére van szükséged, válaszd tanácsadási szolgáltatásaink egyikét!

Folyamat management

01

Igényfelmérés

Első körben egyeztetünk és felmérjük, hogy pontosan mik a célok. Honnan hova szeretnél eljutni a közös munka végére, legyen az egy projekt vagy hosszútávú együttműködés.

02

Kutatás

Az igények és célok alapján, különböző módszerekkel elemezzük a vállalkozásod és a piacot, hogy átfogó képet kapjunk a vágyott cél eléréséhez vezető lehetőségekről és akadályokról.

03

Tervezés

Van egy angol mondás a programozók körében, ami magyarul úgy hangzik, hogy néhány óra tervezés megspórol több hét programozást. Ez igaz bármelyik tudomány területre és mi hiszünk is benne.

04

Tesztelés

Minden jól működő dolog egyszer prototípus volt. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobban teljesítő weboldalt vagy éppen marketing kampányt, ahhoz tesztelésre van szükség.

05

Optimalizálás

Az elkészült munkáinkat folyamatosan optimalizáljuk, hogy a lehető legjobb eredmények születhessenek. Az optimalizálás nem csak a generált adatok feldolgozását jelenti, hanem további folyamatos teszteléseket is.

06

Riport

Munkánk lépéseiről folyamatosan dokumentációt készítünk belső minőségfejlesztési szempontból, melyekből rendszeres riportot készítünk ügyfeleinknek, hogy naprakész információk birtokába kerülhessenek ők is.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Csomagajánlataink

Vannak a piacon olyan szervezetek, ahol a komplett szolgáltatás csomagok a legjobb megoldások. Ezeknek a szervezeteknek készítettünk olyan csomagokat, amik pontosan az igényeikre vannak szabva.

Startup cégeknek

Start-up céged van? Hihetetlenül egyedi a terméked/szolgáltatásod? Legyen az online megjelenésed is hihetetlenül egyedi. Kommunikációd jelenítse meg a portfóliódban rejlő kreativitást.

Vidéki vállalkozásoknak

Vidéki vállalkozást vezetsz? Ezzel a csomaggal különös figyelmet fordítunk a lokális SEO-ra és marketingre. Segítünk a digitalizáció útjára lépni, hogy fejlődjön vállalkozásod hatákonysága.

Egyéni vállalkozóknak

Értjük az egyéni vállalkozók igényeit, hiszen mi is mind egyéni vállalkozók vagyunk. Ezzel a csomaggal optimalizálhatod költségeidet anélkül, hogy a minőségből kéne leadnod.

Néhány partnerünk