Landing page optimalizálás

Az egyedi, konverziókra optimalizált landing oldalak az alapjuk a legtöbb online sales funnel-nek és PPC (pay-per-click vagy kattintás alapú) marketing kampánynak. A tökéletes teljesítmény eléréshez elengedhetetlen, hogy marketing és informatikai szempontból is megfelelően optimalizált landing oldalakat használjunk.

Mire számíthatsz munkánk során?

integrálható landing oldalak ikon

Adatvezéreltség

Az online értékesítés világában minden meghozott döntés, ami nem adatokon nyugszik, csak tipelgetés. Landing oldalaid elkészítése és optimalizálása során minden fejlesztést adatokra alapozzuk, hogy a legjobb eredményeket érjük el.

integrálható landing oldalak ikon

Integrálhatóság

Munkánk során figyelünk a már meglévő és jól működő munkafolyamataidra és azokat támogató rendszerekre és szoftverekre. Figyelünk a 360°-os integrálhatóságra, kihozva a maximumot a már meglévő befektetéseidből. Ha wordpress alapú a weboldalad, akkor a landing oldalakat is wordpess rendszerében készíjük, de ha egyedi kódolású a weboldal, akkor a landing page-ed olyan lesz.

know-how landing page optimalizálásban ikon

Know-how

A landing oldal optimalizálás legnagyobb része adatok alapján történő fejlesztésekből áll. A konverzió optimalizálás és adatelemzés know-how tudásbázisunk megannyi erőforrás megtakarítást jelenthet, ha belevágsz a projektbe.

precíz landing oldal készíts ikon

Preciztiás

Landing oldalaidat tökéletesen reszponzív formában készítjük el, valamint az összes böngésző támogatottságára optimalizáljuk hogy minden eszközön a legjobb élményt nyújtsák felhasználóidnak.

Így készítjük el szoftveredet

01

Igényfelmérés

Az igényfelmérés során többkörös interjúsorozat mentén mérjük fel a meglévő értékesítési csatornáidat, definiálva a fejelsztési leehtőségeket és célokat.

02

Kutatás

Fejlesztés megkezdése előtt, alapos kutatást végzünk, hogy megértsük a célcsoportod fogyasztói magatartásának egyediségeit, így a sales funneleket kifjezetten rájuk optimalizálhassuk.

03

Tervezés

Már a tervezés folyamatánál szorosan együttműködünk Veled, s projekt tervezési modulokon folyamatos jelezzük Neked a projekted aktuális hol tartását.

04

Tesztelés

Az elkészült projekted számos különböző tesztelési módszernek vetjük alá, ezzel garantálva a landing oldalak megfelelő működését.

05

Optimalizálás

A működési teszteket követően több A/B tesztet hajtunk végre kisebb csoportokon a legmegfelelőbben működés érdekében.

06

Riport

Munkánkról és a projekted előrehaladásáról, aktuális státuszáról folyamatos riportok formájában is értesítünk Téged.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk