Webfejlesztés

Az egyedi, ügyfélközpontú weboldal az alapja vállalkozásod hatékony online jelenlétének. Weboldaladon keresztül növelheted bevételeidet közvetetten ajánlatkérések gyűjtése formájában, vagy közvetlenül webáruház üzemeltetéssel. Weboldalad képvisel téged és a márkádat a legjelentősebb mértékben az online világban.

Mire számíthatsz munkánk során?

omnichannel webfejlesztés ikon

Omnichannel marketing

Weboldalad pontosan azokat az értékeket fogja képviselni és kommunikálni, ami a márkádat legjobban jellemzi, összhangban a már meglévő kommunikációs csatornáiddal. Ha fizikai üzlettel rendelkezel úgy alakítjuk ki a webshop-od, hogy a fogyasztóid ugyanazt a felejthetetlen élményt kapják online vásárlás során, mint az üzletedben. Ha személyes márkád erősítéséhez kell bemutatkozó weboldal, az oldaladon történő böngészés pontosan azt az élményt fogja nyújtani, mint egy tárgyalás vagy meeting személyesen veled.

teljeskörűség honlapkészítésben ikon

Teljeskörűség

Honlapod készítése során a teljeskörűségre összpontosítunk. Nem weboldalt készítünk Neked, hanem olyan online megjelenést, ami forgalmat fog növelni azáltal, hogy online fellelhető (keresőoptimalizált) és tökéletesen konverzió optimalizált lesz. A 21. században már nem elegendő egy szép design-nal rendelkező honlap. A Te weboldalad legyen ügyfélközpontú, IT ügyileg kifogástalan, SEO szempontból pedig kimagasló.

adatvezérelt weboldal készítés ikon

Adatvezérelt megoldások

Egy weboldal nem attól lesz hatékony, hogy Te vagy mi annak gondoljuk. Hanem attól, hogy az a fogyasztói szegmens, akit megszólítasz megfelelő arányban konvertál e. Weboldal készítés során különös figyelmet fordítunk a tesztelésre és optimalizálásra. Különböző webanalitikai eszközökkel detektáljuk a problémákat és kilépési pontokat, amik mentén fejlesztjük a weboldald konverzió optimalizáltságát.

online magatartás pszichológia honlapkészítés ikon

Magatartás pszichológia

Az adatok információvá alkítása mellett minden munkánk során követjük az online magatartás pszichológiai tényezőit is, ezzel tökéletesítve az online sales funnel-jeidet.

Így készítjük el a weboldalad

01

Igényfelmérés

Feltérképezzük elvárásaidat és vágyaidat a weboldalad kapcsán. Ha fizikai üzlettel rendelkezel ellátogatunk hozzád, hogy pontosan megértsük a márkád nyújtotta fogyasztói élményt.

02

Kutatás

A meghatározott célok alapján átfogó piacelemzést és márkakutatást végzünk, hogy tökéletesen egyedi, de jól működő weboldalt készítsünk neked.

03

Tervezés

Megtervezzük weboldalat front-end elemeinek részletét és elkészítjük a back-end logikai felépítését. Az elvárásaidnak megfelelően kiválasztjuk a programnyelveket vagy a megfelelő CMS rendszert.

04

Tesztelés

Weboldalad fejelsztésének tesztelés szakaszában több A/B tesztet és mélyinterjús megkérdezést végzünk a megcélzott szegmensből merített mintából.

05

Optimalizálás

A tesztelés során nyert adatok alapján, valamint az elkészült weboldalhoz járó webanalitikai eszközök (Google Analytics, Gogole Search Console) segítségével tovább tökéletesítjük weboldalad.

06

Riport

Weboldalad teljesítményéről dokumentációt készítünk minőségfejlesztési szempontból, melyekből rendszeres riportot készítünk neked, hogy naprakész információkkal rendelkezz weboldalad teljesítményéről.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk