Keresőoptimalizálás

Ha el akarnék rejteni valamit, akkor a Google találati lista második oldalára tenném. Te el akarod rejteni a weboldalad a vásárlóid elől? Ha nem ez a célod, akkor keresőoptimalizálásra van szükséged, hogy a közel 2 milliárd weboldal közül a Te weboldalat jelenjen meg releváns kulcsszavakra.

Mire számíthatsz munkánk során?

teljes körű (technical seo, on-page seo és off-page seo) keresőoptimalizálás ikon

Teljeskörűség

Weboldalad keresőoptimalizálása ne csak link-építésből vagy kulcsszóoptimalizálásból álljon. A Te SEO-d legyen teljes körű, a technical-seo eszközöktől kezdve az On-page és Off-page elemeken át, hogy ne csak rövid időre kerülj a Google találati lista élére, hanem hosszútávon növeld weboldalad organikus forgalmát.

stratégiai szemléletű keresőoptimalizálás ikon

Stratégiai szemlélet

Ne csak azért legyen SEO terved, hogy legyen, hanem azért, hogy értelme legyen. A keresőoptimalizálás ugyanúgy egy marketing eszköz, mint a Facebook hirdetés vagy a Google Ads, de akár egy óriásplakát reklámkampány. A SEO terved mostantól az online marketing stratégiád eleme lesz, hogy az valóban a vállalkozásod céljait segítse elő.

adatvezérelt keresőoptimalizálás ikon

Adatvezérelt SEO

A SEO egy adatvezérelt online marketing eszköz, nem megérzésekre és nem találgatásokra épül. A weboldalad optimalizálásánál az alapvető eszközökön túl, több mint 52 szoftvert alkalmazunk az adatok gyűjtésére és feldolgozására.

white hat SEO ikon

White hat megoldások

Weboldalad optimalizálás során, minden fejlesztést a Google developers és Google webmester irányelveinek megfelelően végzünk, ezzel biztosítva Neked a folyamatos biztonságos növekedést.

Így keresőoptimalizáljuk weboldalad

01

Igényfelmérés

Az igényfelmérés során az online marketing céljaid és a meglévő sales funnel-jeiddel összhangban alakítjuk ki az együttműködés irányait és kereteit.

02

Kutatás

Számos különböző szoftver alklamazásával végzünk teljes körű SEO elemzést a weblapodon. A kutatás során nem csak a technikai részeket, de a potenciális long-tail kulcsszavakat és linképítési lehetőségeket is feltárjuk.

03

Kivitelezés

Full-service keresőoptimalizálásunk első fázisában a megfelelő indexálhatóságra és technikai háttérre fókuszálunk. Azt követően a weboldalad On-page elemeinek optimalizálására és végül az Off-page elemek fejlesztésére.

04

Mérés

A Google rangsorolási algoritmusa évente 500-600 alkalommal változik, ami folyamatos monitoringot igényel. Ezért weboldalad nem csak a must-have eszközökkel, hanem számos szoftver alkalmazással figyeljuk és mérjük teljesítményét.

05

Fejlesztés

A mérésekből nyert adatok alapján folyamatos kulcsszóoptimalizálását és tartalomfejlesztést végzünk. A permanens monitoring lehetőséget biztosít a legmagasabb DA és PA értékkel rendekező külső hivatkozási lehetőségek felfedezésében.

06

Riport

A weboldalad SEO teljesítményét folyamatosan nyomon követjük és dokumentáljuk, melyről riportok formájában tájékoztatunk Téged, hogy naprakész információkkal rendelkezz a weboldalad teljesítményéről.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk