Facebook hírdetéskezelés

Konverzióid és tranzakcióid számának növelésének az alapja a professzionálisan és kreatívan elkészített PPC marketing stratégia. Aknázd ki a világ legnagyobb social media platformjaiban rejlő értékesítési potenciált.

Mire számíthatsz munkánk során?

omnichannel szemléletű facebook kampánykezelés ikon

Omnichannel marketing

Az online vásárlási folyamat teljes egészére fókuszálva tervezzük meg a social media platformokon futattott hirdetéseidet, úgy, hogy a vásárlóid viselkedést egy összefüggő teljes folyamatként kezeljük, több kommunikációs csatorna adatait felhasználva ezek megismerésére, ezzel növelve az engagementet és bevételed.

marketing stratégiai facebook hirdetéskezelés ikon

Stratégiai szemlélet

A Facebook és Instagram hirdetési formák, a klasszikus feed hirdetéstől a Messenger és story típusún át egészen a videó hirdetésekig mind online marketing eszközök. Akkor a leghatékonyabbak, ha használatuk célja pontosan meg van határozva és logikusan be van építve a vállalkozásod marketing stratégiájába. Hirdetéseidet stratégiai attitűddel hozzuk létre, a céljaidnak megfelelő platformokat és hirdetés típusokat használva.

adatvezérelt facebook hirdetéskezelés ikon

Adatvezérelt megoldások

A PPC marketing egy adatvezérelt online marketing eszköz, nem megérzésekre és nem találgatásokra épül. Facebook hirdetésed felépítésénél és optimalizálásánál több kommunikációs csatornáról gyűjtött és értelmezett adatok alapján hozunk fejlesztési döntéseket.

online magatartás pszichológiai facebook ads ikon

Magatartás pszichológia

Hiszünk az adatokban, de nem becsüljük alá az online fogyasztói magatartás emberi tényezőit sem. Ezért folyamatosan monitoringozzuk a felhasználóid reakcióit, hozzászólásait és visszajelzéseit, hogy kampányaidat még jobban célcsoportod igényeire optimalizálhassuk.

Így készítjük el Facebook kampányaid

01

Igényfelmérés

Mi nem csak hirdetjük az ügyfélközpontúságot és nem csak az elkészített hirdetéseidben fog megjelenni a szemléletmód, hanem a Veled történő munka során is fokozottan. Nyitottak vagyunk igényedire, ezért rugalmasan állunk hozzá projektedhez.

02

Kutatás

Kutatásunk során célcsoportod online térben történő viselkedését elemezzük több kommunikációs csatorna adatait felhasználva. Olyan kérdésekre keressük a választ, hogy mikor, hol, hogyan és milyen céllal böngésznek az interneten és közösségi hálókon.

03

Kivitelezés

Social media kampányaidat az összes kommunikációs csatornáddal összhangban, omnichannel attitűddel építjük fel. Különös figyelmet fordítunk a hirdetéscsoportok felépítésének struktúrájára, hogy azok minél több releváns adatot szolgáltassanak.

04

Tesztelés

Facebook hirdetéseid sikeressége érdekében folyamatos A/B és multivariációs tesztelést végzünk. Nem csak a viselkedés alapú célzási beállítások tekintetében, de a hirdetések szövegezésének részleteiben is.

05

Optimalizálás

A futó Facebook kampányaidat folyamatosan optimalizáljuk, hogy a lehető legjobb eredmények születhessenek. Az optimalizálás nem csak a generált adatok feldolgozását jelenti, hanem további folyamatos teszteléseket is.

06

Riport

A végrehajtott adatvezérelt változtatásokról és eredményeikről folyamatos dokumentációt készítünk, amelyet riportok formájában osztunk meg Veled, hogy naprakész információval rendelkezz vállalkozásod online marketing teljesítményéről.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk