Digitális audit

Minden jól működő vállalkozás számára hasznos a külső auditok időközönkénti beiktatása, hogy a belülről nehezen vagy egyáltalán nem fellelhető problémákat átvilágítsák. Javasoljuk vállalkozásod weboldalának, SEO-jának és hirdetési stratégiájának átvilágítását a hatékonyság fejlesztése érdekében.

Mire számíthatsz munkánk során?

teljes körű digitális audit ikon

Teljeskörűség

Az auditod során, minden egyes részelemet úgy kezelünk, mint a vállalkozásod egészének egy meghatározó, és többire hatással lévő elemre. Ezzel biztosítjuk, hogy az audit végeredménye egészében járuljon hozzá sales funnel-jeid megfelelő működéséhez.

adatvezérelt digitális audit ikon

Adatvezérelt megközelítés

Számodra készített audit során kiemelt hangsúlyt helyezünk az adatokra, ezért mindenesetben pontos számokkal támasztjuk alá, hogy mit és hogyan szükséges változtatnod a bevételed növelése, illetve célod elérése érdekében.

közérthető digitális audit ikon

Közérthetőség

Digitális auditunk elemeit nem mértéktelen szuperlatívuszokban fogalmazzuk meg, hanem úgy, hogy az ténylegesen hozzájáruljon vállalkozásod fejlődéséhez. A számodra átadott munkát közérthetően és implementálhatóan dokumentáljuk és osztjuk meg veled, hogy akár cégen belül is el tudjátok végezni a szükséges fejlesztéseket.

Így készítjük el az auditodat

01

Igényfelmérés

Feltérképezzük az igényeidet a vágyott fejlődési irányokról, és azzal összhangban javaslunk audit lehetőségeket.

02

Kutatás

Annak érdekében, hogy online megjelenésed minőségéről átfogó képet kapj, több mint, 50 különböző szoftvert alkalmazunk digitális auditjaink során. Ezzel biztosítjuk a pontos adatokon alapuló fejlesztési javaslatokat.

03

Riport

Az eredményekről és a fejlesztési javaslatokról dokumentációt készítünk PDF formátumban, valamint a projektzáró meetingen prezentáljuk számodra azokat.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk