Online toborzás

A Google-ban és a Social media (Facebook, Instagram, Linkedin) platformokon elhelyezett álláshirdetésekkel növelheted toborzási folyamataid sikerességét, miközben pénzt takarítasz meg. Használd ki az online toborzásban rejlő lehetőségeket és fizess csak azért, ha számodra valóban releváns jelölt kattint az álláshirdetésedre!

Mire számíthatsz munkánk során?

marketing stratégiai szemléletű online toborzás ikon

Stratégiai szemlélet

Az online toborzási kampányok sikerességének záloga a stratégiai szemlélet és a toborzási célok összhangja a vállalati célokkal. Ezért online álláshirdetési kampányaid tervezéséhez stratégiai attitűddel állunk hozzá. Az álláshirdetéseidet a célnak megfelelő platformokat használva és a megfelelő hirdetési típusokat alkalmazva hozzuk létre.

adatvezérelt online toborzás ikon

Adatvezérelt megoldások

Online álláshirdetési kampányaidat különböző adatvezérelt marketingeszközök használatával készítjük el, ezért kampányaid tervezése és fejlesztése során is folyamatosan több különböző csatornáról gyűjtött és feldolgozott adat alapján dolgozunk.

magatartás pszichológia online toborzás ikon

Magatartás pszichológia

Hiszünk az adatokban, de nem becsüljük alá az online fogyasztói magatartás emberi tényezőit sem. Ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük célcsoportod reakcióit és online térben megvalósuló viselkedését, hogy álláshirdetési kampányaidat maximálisan a célcsoportod igényeire szabhassuk.

Így készítjük el online toborzási kampányaid

01

Igényfelmérés

Nyitottak vagyunk a kampányaiddal elérni kívánt céljaidhoz, ezért rugalmasan, igényeidet folyamatosan szem előtt tartva állunk hozzá projektedhez.

02

Kutatás

Kutatásunk során célcsoportod online magatartását elemezzük. Feltérképezzük, hogy mikor, hol, hogyan és milyen céllal böngésznek az interneten és ennek megfelelően alakítjuk az online toborzási stratégiádat.

03

Kivitelezés

Online álláshirdetési kampányaidat a célcsoportod igényeinek megfelelő módon hozzuk létre. A kivitelezés során különös hangsúlyt helyezünk a különböző hirdetési kampányok összehangolására.

04

Tesztelés

Álláshirdetésed sikeressége érdekében folyamatos teszteléseket végzünk, hogy az a legmegfelelőbb módon működjön a célcsoportodnak.

05

Optimalizálás

A tesztelések során nyert adatok alapján aktuális álláshirdetési kampányaidat folyamatosan optimalizáljuk, hogy a legmegfelelőbb eredmények születhessenek.

06

Riport

Az eredményekről folyamatos dokumentációt készítünk, amelyet riportok formájában osztunk meg Veled, hogy folyamatosan naprakész információkkal rendelkezz aktuális álláshirdetéseidről.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk