Webdesign

Figyelemfelkeltő, reszponszív és felhasználóbarát weboldalakat és webshoppokat készítünk úgy, hogy azok keresőoptimalizálási szempontból is kifogástalanok.

Mire számíthatsz munkánk során?

omnichannel szemléletmódú webdesign ikon

Omnichannel marketing

Webdesign-od azokat az értékeket fogja képviselni és kommunikálni, amit a márkád is, összhangban a már meglévő kommunikációs csatornáiddal.

adatvezérelt webdesign ikon

Adatvezérelt megoldások

Sokan úgy vélik, hogy a design egyszerű stílusbeli elemek összessége. Pedig a webdesign az egyik alapja a konverzió optimalizálásnak, ami jelentős mértékben járul hozzá weboldalad teljesítményéhez. Munkánk során adatvezérelt módon fejlesztjük webdesign-od, hogy az a lehető legtöbb konverzót jelentse számodra.

online magatartás pszichológia szemléletmódú webdesign ikon

Magatartás pszichológia

Hiszünk az adatokban, de nem becsüljük alá az online fogyasztói magatartás emberi tényezőit sem. Webdesign-od fejelsztése során különös figyelmet fordítunk a UI (avagy user interface) aranyszabályaira.

Így készítjük el weboldalad stílusát

01

Igényfelmérés

Az igényfelmérés során feltérképezzük a weboldaladdal kapcsolatban megfogalmazott igényeidet, céljaidat, valamint felmérjük vállalkozásod működését, s ezekkel összhangban készítünk javaslatot weboldalad felépítésére / design-ára vonatkozóan.

02

Kutatás

A céljaid alapján márkakutatást végzünk, hogy tökéletesen egyedi, de jól működő weboldalt készítsünk neked. Webdesign-od úgy alakítjuk ki, hogy az pontosan azokat az értékeket képviselje, mint a brand-ed, temréked vagy szolgáltatásod.

03

Tervezés

A tervezési szakaszban a weboldalad alap layout-jától kezdve a megjelenéséig mindent megtervezünk az igényeddel és a céljaiddal egyetértésben. Kialakítjuk a front-end elemeket, figyelmet fordítva a back-end logikájára.

04

Tesztelés

A weboldaldesign elkészítését követően számos felhaszálói tesztelést végzünk, hogy ügyfeleidnek vagy vásárlóidnak a legszuperebb élményt biztosítsa.

05

Optimalizálás

A weboldal működésbe helyezését követően, további optimalizálást hajtunk végre a webdesign-nal kapcsolatban, olyan webanalitikai eszközök adatai alapján, mint a Google Analytics vagy Hotjar.

06

Riport

Munkánkról és a projekted aktuális státuszáról folyamatosan riportok formájában értesítünk Téged.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk