Marketing tanácsadás

Teljes körű marketing tanácsadás szolgáltatásunkkal növelheted márkád értékét, valamint fejlesztheted vállalkozásod teljesítményét és hatékonyságát.

Mire számíthatsz munkánk során?

omnichannel marketing tanácsadás ikon

Omnichannel marketing

Az online vásárlási folyamat teljes egészét szem előtt tartva építjük fel a marketing tervedet, ezzel növelve márkád értékét és vásárlóid elégedettségét.

teljes körűs marketing tanácsadás ikon

Teljeskörűség

A marketing tanácsadásunk során minden fejlesztési javaslatot az iparági és piaci helyzetre való tekintettel hozzuk meg. Szemügyre vesszük a makro, mezo és mikro tényezőket is. A marketing tanácsadás tényleges megvalósulása előtt mélyreható kutatást végzünk a piacról, versenytársaidról és termékeidről vagy szolgáltatásaidról.

közérthető marketing tanácsadás ikon

Közérthetőség

Marketing tanácsadásunk elemeit nem mértéktelen szuperlatívuszokban fogalmazzuk meg. A tanácsadás célja, hogy a vállalkozásod fejlődésést támogassuk, ezért a munkánkat a számodra legérthetőbb módon megfogalmazva és könnyedén implementálhatóan készítjük el, hogy akár cégen belül is azonnal neki tudjatok kezdeni a fejlesztésnek.

Így készítjük el marketing terved

01

Igényfelmérés

Marketing tanácsadásunk a vállalkozásod és a céljaid pontos feltérképezésével kezdjük, annak érdekében, hogy az általad elérni kívánt eredményt maximálisan támogatni tudjuk.

02

Kutatás

Kutatásunk során a céljaiddal összhangban mérjük fel a vállalkozásod potenciális fejlesztési lehetőségeit és fenálló veszélyforrásokat.

03

Riport

Az eredményekről és a fejlesztési javaslatokról dokumentációt készítünk PDF formátumban, valamint a projektzáró meetingen prezentáljuk számodra azokat.

Készen állsz, hogy elkezdjük?

Ajánlatot kérek

Néhány partnerünk