PetTime webdesign projekt

A megfelelő webdesign elengedhetetlenül fontos egy online (is) működő vállalkozás számára, pláne ha az egy start-up cég. A PetTime weboldalának backend részében egy állatorvosok támogatásával készített algoritmus számolja és állítja össze a házikedvenc egyedi csomagját. Az algoritmus egy front-end űrlap kitöltésével működik, ami inputot generál a csomag összeállításához.

Reszponzív webdesign projektünk eredménye desktop és mobil nézetben

Ügyfél: PetTime

Terület: Webdesign

Weboldal: pettime.hu

01

Igényfelmérés

A PetTime csapatának kifejezetten az általuk használt algoritmusok köré épített űrlap UX és UI design tervezésére és kivitelezésre volt szüksége. Fontos volt számukra alap értékeik kommunikációja, tehát a professzional és a cukiság.

02

Kutatás

A PetTime projektünk során kiemelt fontosságot kapott a kutatás rész. Egyrészt azért, mert amikor UX / UI design-t tervezünk, egy kész stílusú brandhez figyelnünk kell arra, hogy a munkánk integrálható legyen a meglévő márkaidentitásba. Másrésztről az űrlap felhasználhatósága és megnyerő stílusa kritikus pont a konverzió optimalizálás szempontjából, hiszen ennél a pontnál történnek a tényleges elköteleződés lépései.

03

Tervezés

Az igényfelmérés és kutatás után az első anyag, amit átnyújtottunk az ügyfelünknek a drótvázterv volt. Minden nagyobb projektállomás előtt bevonjuk a partnert a közös gondolkodásba.

04

Tesztelés

Egy profi UX / UI design tervezés és kivitelezés mindig tartalmaz kvalitatív tesztelést a célcsoport egyénjeivel. Hiába tetszik nekünk vagy a megrendelőnek, ha a célcsoportnál nem éri el a várt hatást.

05

Optimalizálás

A tesztelés során szerzett adatokat információvá alakítjuk és annak függvényében finomhangoljuk a user experience és user interface kialakításunkat.

06

Élesítés

Az élesítés után, a PetTime csapatának kérésére további utánkövetés és teljesítmény monitoring vette kezdetét, hogy további értékes insight-okat gyűjthessünk a felhasználói szokásokról.

Reszponzív webdesign projektünk mobilnézetes végeredménye