Futrinka Egyesület SEO audit projekt

Benned is felmerült már a kérdés, hogy meg lehet e szerezni a Google keresésitalálat első helyét egy non-profit szervezet weboldalával? A Futrinka Egyesületnek készített keresőoptimalizálás auditunk ennek megvalósítására készült.

SEO audit projektünk eredményei

Ügyfél: Futrinka Egyesület

Terület: Tanácsadás - SEO audit

Weboldal: futrinkautca.hu

01

Igényfelmérés

A Furtinka Egyesülete kutyák befogasásával és nemes kutyafajok mentésével foglalkozó non-profit szervezet. A közös munka az Egyesület és a Metis Consulting között – ahogy minden projektünknél – az igényfelméréssel és a célok meghatározásával kezdődött. Az igényfelmérés során körvonalazódott a weboldal SEO elemzésének a szükségessége.

02

Tervezés

A megfelelően struktúrált, átlátható auditok készítése érdekében minden elemzésünket egy tervezési folyamat előzi meg. A tervezés során kialakítjuk a projekt specifikus munkafolyamatunkat, valamint különös figyelmet fordítunk a kereszt-diszciplináris területek elemzésének részleteire, hogy ne csak szakmailag színvonalas, de közérthető is legyen a végső munka.

03

Kutatás

Egy profi SEO audit rengeteg kutatást igényel. A Metis Consulting csapata egy komplett SEO audit elkészítéséhez, több mint 52 szoftvert használ, ezzel biztosítva a teljes körű feltérképezést. Keresőoptimalizálás auditjaink során három fő területet és több kiegészítő területet érintünk a megrendelő igényeitől függően. Az igényfelmérés során nem fogalmazódott meg a közösségi médiákon történő kommunikáció fejlesztése, azonban a kutatás során kiaknázatlan lehetőségeket fedeztünk fel, ezért a SEO audit mellé csatoltunk egy SMO auditot is.

04

Riport

Az eredményeket és a fejlesztési javaslatokat, az Egyesület kérésére, online PDF formátumban készítettük el. A projektzáró meetingen a prezentáció mellé, nyomtatott formában is elkészítettük. A záró meetingeket minden esetben javasolni szoktuk, hogy a felmerülő kérdéseket és technikai útmutatásokat is részletesebben ki tudjuk fejteni. A projektzárás után a Futrinka egyesületének további segítséget nyújtottunk, hogy minden általunk javasolt változtatás el tudjon készülni. Sok esetben előfordul, hogy a megbízott freelancer marketinges vagy webfejelsztő nem tudja elvégezni a javasolt technikai változtatásokat és beállításokat. Ilyen esetekre a Metis Consulting áll rendelkezésre a szükséges operatív kivitelezés elvégzésére.